false
دبیر کمیته خانواده و کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: با توجه به تصویب قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، مادرانی که صاحب فرزند دوم به بعد میشوند به قیمت کارخانه و بدون قرعه کشی خودرو دریافت میکنند.
به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، آمار مجردهایی که در سن ازدواج هستند و یا حتی از این سن عبور کرده اند، نشان می دهد انگیزه ازدواج در بین جوانان به طور قابل ملاحظه ای پایین است. در نظرسنجی های متعددی که از جوانان انجام شده است، بیکاری همچنان عامل اول تجرد شناخته می شود. سال هاست که واژه “دهه شصتی” ذهن ها را به سمت معضل اشتغال و ازدواج می برد، این در حالی است که دهه هفتادی ها نیز اکنون به سی سالگی رسیده اند و در دغدغه های دهه شصتی ها سهیم شده اند.
جدا از معضل ازدواج، کشور در سال های اخیر کاهش چشمگیر نرخ زاد و ولد را تجربه کرده است و سالمندی جمعیت یک نگرانی بزرگ در سال های پیش رو محسوب می شود.
آمارها نشان می دهد، اغلب زوج های جوان یا داشتن یک فرزند را ترجیح می دهند و یا تمایلی به فرزندآوری ندارند.
رد پای معضل اشتغال و اقتصاد در اینجا نیز به خوبی قابل مشاهده است. اگرچه وعده سامان بخشی به اشتغال جوانان را تقریبا می توان در سخنرانی های تمامی مسئولین کشور ردیابی کرد، اما همچنان وعده ها به مرحله عمل نمی رسند.
گاهی در این بین اظهار نظرهای عجیب و غریب مسئولین نیز بحث برانگیز می شود؛ اظهارنظرهایی که می توان از آن ها اینگونه استنباط کرد که برخی مسئولین هنوز از درک مشکلات جامعه عاجز مانده اند.
دبیر کمیته خانواده و کمیسیون فرهنگی مجلس اخیرا گفته است: “با توجه به تصویب قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، مادرانی که صاحب فرزند دوم به بعد میشوند به قیمت کارخانه و بدون قرعه کشی خودرو دریافت میکنند.”
پرسش هایی که بعد از این خبر به ذهن می رسد این است که آیا خودرو را می توان عامل ایجاد انگیزه فرزندآوری محسوب کرد؟ آیا نام این قبیل طرح ها را می توان سیاست تشویقی گذاشت؟ چند زن با شنیدن این خبر ترغیب به فرزندآوری می شوند؟ مشکل تامین هزینه های فرزندآوری برای خانواده ها حل شذه و اکنون معضل خودرو باقی مانده است؟ اصلا چند درصد از افراد جامعه توان خرید خودرو حتی به قیمت کارخانه را دارند؟!
این ها بخشی از پرسش هایی هستند که ارائه دهندگان این طرح باید به آن ها پاسخ بدهند و یا حداقل اگر پاسخگوی افکار عمومی نیستند، به خودشان پاسخ بدهند.
true
true
true
true