تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
کد خبر : 29622

کشف ۲۰ هزار داروی قاچاق از یک منزل در رشت

کشف ۲۰ هزار داروی قاچاق از یک منزل در رشت

فرمانده انتظامی گیلان از کشف ۲۰ هزار قلم انواع داروی قاچاق به ارزش تقریبی ۳۰ میلیارد ریال در یک منزل در شهرستان رشت خبر داد. به گزارش خزرنگار ؛ سردار عزیزاله ملکی با تاکید بر اینکه امنیت و سلامت مردم از خطوط قرمز پلیس است، اظهار کرد: برای ارتقای امنیت اجتماعی و جلوگیری از ورود

فرمانده انتظامی گیلان از کشف ۲۰ هزار قلم انواع داروی قاچاق به ارزش تقریبی ۳۰ میلیارد ریال در یک منزل در شهرستان رشت خبر داد.

به گزارش خزرنگار ؛ سردار عزیزاله ملکی با تاکید بر اینکه امنیت و سلامت مردم از خطوط قرمز پلیس است، اظهار کرد: برای ارتقای امنیت اجتماعی و جلوگیری از ورود و خروج کالای فاقد مجوز و قاچاق، کنترل محورهای مواصلاتی به صورت مستمر از سوی پلیس گیلان انجام می‌شود.

وی در ادامه به دریافت خبری در خصوص دپو و توزیع داروهای قاچاق داخل یک منزل در سطح شهرستان رشت اشاره کرد و گفت: مأموران کلانتری ۱۳ با انجام تحقیقات نامحسوس از صحت موضوع اطمینان حاصل کرده و به آدرس این مکان اعزام شدند.

فرمانده انتظامی استان گیلان از کشف ۲۰ هزار قلم انواع داروی قاچاق و فاقد مجوز شامل قرص و شربت که در شرایط نامناسب و غیربهداشتی نگهداری می‌شد، خبر داد و با بیان اینکه کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند، افزود: در این راستا متهم ۴۸ ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه انتظامی با افرادی که بخواهند به هر نحوی امنیت و سلامت مردم را به خطر بیاندازند، برخورد قاطع و قانونی می‌کند.