تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲
کد خبر : 12971

اجرای طرح رینگ ۹۰ متری میدان گیل تا احمد گوراب

اجرای طرح رینگ ۹۰ متری میدان گیل تا احمد گوراب

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خزرنگار ؛ مسعود نصرتی در تشریح این خبر بیان کرد: با توجه به ضرورت و نقش اجرای رینگ ۹۰ متری میدان گیل به احمد گوراب و تسهیل تردد شهروندان محترم، در محور حد فاصل میدان گاز به طرف لاکان، مسکن مهر و دسترسی مستقیم از مبدا ورودی شهر به شهرک مسکن

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خزرنگار ؛ مسعود نصرتی در تشریح این خبر بیان کرد: با توجه به ضرورت و نقش اجرای رینگ ۹۰ متری میدان گیل به احمد گوراب و تسهیل تردد شهروندان محترم، در محور حد فاصل میدان گاز به طرف لاکان، مسکن مهر و دسترسی مستقیم از مبدا ورودی شهر به شهرک مسکن مهر، شهرداری رشت مقدمات اجرای فاز اول طرح از میدان گیل تا مسکن مهر را فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: با توجه قرار گرفتن حدود ۲۵ هکتار از اراضی شرکت سپیدرود در مسیر اجرای طرح، حدود هشت هکتار از اراضی سپیدرود در مسیر فاز اول قرار خواهد گرفت.

نصرتی افزود: از آنجاییکه در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مقرر شده تا اراضی شرکت سپیدرود رشت به بخش خصوصی واگذار گردد و در این راستا بهاء اراضی توسط هیات کارشناسان رسمی تعیین و به مزایده گذاشته خواهد شد.

وی با قدردانی از حمایت های استاندار گیلان در تسریع بخشی اجرای این طرح خاطرنشان کرد: شهرداری رشت به منظور تسریع در تملک و اجرای طرح پیش از واگذاری به بخش خصوصی با برگزاری جلسات متعدد با مدیرعامل شرکت سپیدرود رشت ضمن جلب نظر استاندار محترم و با رضایت ایشان مکاتباتی را با سازمان خصوصی سازی داشته و با پیگیری های بعمل آمده از سوی شهرداری موضوع در هیئت عامل سازمان خصوصی کشور مطرح و در آینده بسیار نزدیک به تأیید وزیر امور اقتصاد و دارایی خواهد رسید.

شهردار رشت کاهش بارترافیکی خیابان های جنوب غربی شهر را هدف اصلی اجرای طرح رینگ ۹۰ متری اعلام کرد و افزود: پس از تملک عرصه آن بخش از اراضی شرکت سپیدرود که در مسیر طرح رینگ ۹۰ متری قرار دارد نسبت به اجرای طرح و حل معضل ترافیک جنوب غربی شهر فرهنگی رشت اقدام عاجل بعمل خواهد آورد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.