تاریخ انتشار : شنبه ۹ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۱
کد خبر : 12683

افتتاح 3 بیمارستان تا پایان سالجاری در گیلان

افتتاح 3 بیمارستان تا پایان سالجاری در گیلان

استاندار گیلان در بازدید از روند پیشرفت پروژه بیمارستان‌های لاهیجان و لنگرود از بهره برداری بیمارستان های در دست ساخت لاهیجان، لنگرود و تالش در سال جاری خبر داد. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، دکتر مصطفی سالاری به همراه محمدجعفر علیزاده معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان مجری ساختمان‌ها ، تأسیسات عمومی

استاندار گیلان در بازدید از روند پیشرفت پروژه بیمارستان‌های لاهیجان و لنگرود از بهره برداری بیمارستان های در دست ساخت لاهیجان، لنگرود و تالش در سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، دکتر مصطفی سالاری به همراه محمدجعفر علیزاده معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان مجری ساختمان‌ها ، تأسیسات عمومی و دولتی با حضور در شهرستان‌های لاهیجان و لنگرود از بیمارستان‌ در دست ساخت این شهرستان ها بازدید کردند.

استاندار گیلان در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگاران از بهره‌برداری بیمارستان‌های در دست ساخت لاهیجان، لنگرود و تالش در سال جاری خبر داد و افزود: در نشست با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی ،موانع اجرای این پروژه‌ها بررسی و تصمیمات لازم در جهت رفع آن اتخاذ گردید.

وی ابراز امیدواری کرد: تمام تلاش ما بر این است تا با پیگیری‌های لازم از سوی مرکز و تأمین اعتبار لازم برای احداث این بیمارستان ها ،زودتر از موعد آن را به بهره‌برداری برسانیم.

سالاری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از افتتاح کنارگذر لنگرود تا 2 ماه آینده خبر داد و تأمین مصالح را از جمله مشکلات اصلی در روند اجرای این پروژه عنوان کرد و افزود: تصمیمات لازم در جهت تأمین مصالح این پروژه اتخاذ و به یاری خداوند تا 2 ماه آینده شاهد به بهره‌برداری رسیدن پروژه کنارگذر لنگرود نیز خواهیم بود.

گفتنی است بیمارستان 132 تختخوابی شهید مرتضی حسین پور لنگرود در زمینی به مساحت 45 هزار مترمربع و با پیشرفت فیزیکی 84 درصد در دست احداث می‌باشد.

همچنین بیمارستان 212 تختخوابی لاهیجان نیز با 95 درصد پیشرفت فیزیکی در 4 طبقه در حال ساخت می‌باشد که تاکنون بیش از 45 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.