تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۸:۳۳
کد خبر : 26599

بهمن داراب زاده بار دیگر مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان شد

بهمن داراب زاده بار دیگر مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان شد

با حکمی از سوی مدیر عامل شرکت توانیر، بهمن داراب زاده برای یک دوره دیگر به عنوان مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان منصوب شد. به گزارش خزرنگار ؛ بهمن داراب زاده برای یک دوره دیگر به عنوان مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان منصوب شد.   آرش کردی مدیر عامل شرکت توانیر، با

با حکمی از سوی مدیر عامل شرکت توانیر، بهمن داراب زاده برای یک دوره دیگر به عنوان مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان منصوب شد.

به گزارش خزرنگار ؛ بهمن داراب زاده برای یک دوره دیگر به عنوان مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان منصوب شد.

 

آرش کردی مدیر عامل شرکت توانیر، با صدور حکمی بهمن داراب زاده را برای یک دوره دیگر به عنوان مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان منصوب کرد.

 

در بخشی از این حکم آمده است: «با توجه به مراتب تعهد، شایستگی و تجربیات ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم از تاریخ صدور برای مدت دو سال به عنوان مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان منصوب می‌شوید».

شایان ذکر است که پیش از این مسئولیت، بهمن داراب زاده به مدت ۲ سال به عنوان مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان مشغول انجام وظیفه بودند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.