تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۷
کد خبر : 13370

تاثیر منفی مسمومیت های اخیر در اثر مصرف قارچ بر بازار این محصول

تاثیر منفی مسمومیت های اخیر در اثر مصرف قارچ بر بازار این محصول

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه بازار فروش قارچ همواره با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه بوده است، گفت: چندی پیش اخباری در خصوص مسمومیت افراد بر اثر مصرف قارچ در فضاهای مجازی منتشر شد که بر فروش این محصول تاثیر گذاشت و آن را کاهش داد. به گزارش پایگاه خبری

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه بازار فروش قارچ همواره با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه بوده است، گفت: چندی پیش اخباری در خصوص مسمومیت افراد بر اثر مصرف قارچ در فضاهای مجازی منتشر شد که بر فروش این محصول تاثیر گذاشت و آن را کاهش داد.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، منوچهر پارسافر اظهار داشت: به دلیل افزایش آگاهی مردم بر ارزش غذایی قارچ، مصرف این محصول در استان رو به افزایش رفته است.

وی با بیان اینکه استفاده از قارچ در فست‌فودها و غذاهای امروزی یکی دیگر از دلایل افزایش استفاده این محصول در استان محسوب می‌شود، ادامه‌ داد: بازار فروش خوب این محصول منجر شده است که افراد بیشتری برای تولید این محصول ترغیب شوند.

پارسافر افزود: قارچ در شهرستانهای املش، آستارا، رشت، انزلی و صومعه‌سرا بیش از شهرستانهای دیگر تولید می‌شود.

وی تصریح‌ کرد: قارچ تولید شده استان گیلان در بازارهای استانهای همجوار به فروش می‌رسد.

پارسافر با بیان اینکه البته بازار فروش قارچ همواره با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه است، خاطرنشان کرد: چندی پیش اخباری که در خصوص مسمومیت افراد بر اثر مصرف قارچ در فضاهای مجازی منتشر شده بر فروش این محصول تاثیر گذاشت و آن را کاهش داد.

وی گفت: قارچ به دلیل برخورداری از پروتئین بالا باید همواره در سبد خانوارها قرار بگیرد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه کاه و کلش و کود از مواد اولیه مورد نیاز برای تولید قارچ محسوب می‌شوند، اظهار کرد: افزایش قیمت مواد اولیه برای تولید محصول منجر می‌شود که افراد جدید رغبتی برای ورود به تولید این محصول نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه تولید قارچ می‌تواند در افزایش آمار اشتغال استان نقش موثری داشته باشد و به خصوص منجر به افزایش درآمد خانوارهای روستایی شود، تصریح کرد: سال گذشته ۲ هزار و ۸۶۰ تن قارچ در گیلان تولید شد که ۴۰۰ تن آن در بخش مشاغل خانگی بوده است.

پارسافر گفت: میزان تولید قارچ از ابتدای سالجاری تاکنون در دست بررسی است، اما شواهد عینی نشان می‌دهد که نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.