تاریخ انتشار : یکشنبه 19 آگوست 2018 - 10:18
کد خبر : 14830

محسن هاشمی: رئیس جمهور نمی شوم

محسن هاشمی: رئیس جمهور نمی شوم

رئیس شورای شهر تهران و رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی شایعه احتمالی حضورش در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 را تکذیب کرد. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، محسن هاشمی گفت: ریاست جمهوری کار بسیار سختی است. مسئولیت‌پذیری در نظام جمهوری اسلامی کار بسیار سخت‌تری نسبت به سایر نظام‌ها و کشورهای دیگر است. اگر فردی

رئیس شورای شهر تهران و رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی شایعه احتمالی حضورش در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، محسن هاشمی گفت: ریاست جمهوری کار بسیار سختی است. مسئولیت‌پذیری در نظام جمهوری اسلامی کار بسیار سخت‌تری نسبت به سایر نظام‌ها و کشورهای دیگر است.

اگر فردی می‌گوید من می‌خواهم رئیس‌جمهور بشوم، واقعا اشتباه فکر می‌کند.

باید شرایط و فضا به گونه‌ای باشد که به آن فرد به زور بگویند آقا برو رئیس‌جمهور بشو و ما به غیر از شما فرد دیگری برای تصدی این مسئولیت نداریم.

ما همه برای خدمت آمده‌ایم و نباید از هزینه دادن برای مردم ترسید. اگر هدف خدمت باشد، فرد به دنبال جاه‌‌‌‌طلبی و شهوت قدرت نمی‌‌‌رود بلکه معیارش تکلیف و توانایی‌اش هست، اگر فردی برای به دست آوردن پست هر کاری انجام می‌‌‌دهد، باید در انگیزه او شک کرد.

منبع: ایلنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.