تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 جولای 2021 - 13:21
کد خبر : 22504

۳۱ تیر ؛ آخرین مهلت استفاده کارفرمایان از بخشودگی جرایم

۳۱ تیر ؛ آخرین مهلت استفاده کارفرمایان از بخشودگی جرایم

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: ۳۱ تیر آخرین مهلت استفاده از بخشنامه بخشودگی جرایم کارفرمایان است. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، مهرداد قریب افزود: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها از سوی مقام معظم رهبری و در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، مقابله با تحریم‌های ظالمانه، مشکلات ناشی

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: ۳۱ تیر آخرین مهلت استفاده از بخشنامه بخشودگی جرایم کارفرمایان است.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، مهرداد قریب افزود: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها از سوی مقام معظم رهبری و در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، مقابله با تحریم‌های ظالمانه، مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و به‌منظور مساعدت با کارفرمایان واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی، خدماتی و اصناف و در اجرای بند (ث) تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، بخشنامه بخشودگی جرایم کارفرمایان در حال اجرا است.

وی گفت: کارفرمایان کارگاه‌های فعال تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی و اصناف اعم از حقیقی و یا حقوقی دولتی و غیردولتی که حداقل به مدت یک سال از زمان تقسیط نسبت به حفظ یا افزایش اشتغال نیروی انسانی کارگاه بر مبنای لیست بهمن ماه سال ۱۳۹۸ و ارسال لیست و پرداخت کامل حق بیمه کارکنان شاغل کارگاه در دوره تقسیط اقدام کنند مشمول این بخشنامه قرار می‌گیرند.

قریب اظهار داشت: کارفرمایان کارگاه‌های مذکور به‌منظور تعیین تکلیف بدهی‌هایی که لغایت اسفند ماه ۱۳۹۹ به مرحله قطعیت رسیده است برای برخورداری از این تسهیلات می‌بایست حداکثر لغایت ۳۱‏‏/۰۴‏‏/۱۴۰۰ نسبت به ثبت درخواست از طریق سامانه خدمات غیر حضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی eservices.tamin.ir اقدام کنند.

وی گفت: به کارفرمایان توصیه می‌شود برای سهولت کار، درخواست‌های خود را به روزهای پایانی مهلت اعلام شده موکول نکرده و طی ایام جاری اقدام کنند./ مهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.