تعطیلی دو هفتهای در کار نیست

مشاور وزیر کشور از عدم تصویب پیشنهاد تعطیلی دو هفتهای کشور در ستاد کرونا خبر داد. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، روحالله جمعهای درخصوص علت عدم تعطیلی کشور نوشت: کما فی السابق؛ هرگونه تصمیمی در ستاد ملی کرونا به اتفاق آرا تصویب می شود و نظرات فردی و بخشی ملاک تصمیم جمعی نیست. پیشنهاد تعطیلی
مشاور وزیر کشور از عدم تصویب پیشنهاد تعطیلی دو هفتهای کشور در ستاد کرونا خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، روحالله جمعهای درخصوص علت عدم تعطیلی کشور نوشت:
کما فی السابق؛ هرگونه تصمیمی در ستاد ملی کرونا به اتفاق آرا تصویب می شود و نظرات فردی و بخشی ملاک تصمیم جمعی نیست. پیشنهاد تعطیلی نیز ابتدا درقرارگاه مورد بحث قرار گرفت و سپس در ستاد ملی کرونا با حضور رییس جمهور محترم، باتوجه به شرایط فعلی بدون هیچ مخالفتی، عدم تعطیلی تصویب شد.
سعید نمکی وزیر بهداشت پیشتر در نامهای به رهبری از ایشان خواسته بود که دستور تعطیلی دو هفتهای کشور را بدهند؛ مقام معظم رهبری نیز برای بررسی تخصصی این موضوع، آن را منوط به تصمیمگیری در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا کرده بودند.
سعید نمکی وزیر بهداشت پیشتر در نامهای به رهبری از ایشان خواسته بود که دستور تعطیلی دو هفتهای کشور را بدهند؛ مقام معظم رهبری نیز برای بررسی تخصصی این موضوع، آن را منوط به تصمیمگیری در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا کرده بودند.

برچسب ها :قرنطینه سراسری ، پایگاه خبری خزرنگار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0