تاریخ انتشار : شنبه 2 سپتامبر 2023 - 8:36
کد خبر : 28142

از تکالیف اصلی ما اجرای زیرساختهای مناسب است

از تکالیف اصلی ما اجرای زیرساختهای مناسب است

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان از پروژه های اجرایی و واحدهای تولیدی در هفته دولت بازدید کردند. به گزارش خزرنگار و به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان ؛مهدی محبوبی حسن کیاده در هفته دولت از واحدهای تولیدی و پروژه های اجرایی در شهرک های

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان از پروژه های اجرایی و واحدهای تولیدی در هفته دولت بازدید کردند.

به گزارش خزرنگار و به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان ؛مهدی محبوبی حسن کیاده در هفته دولت از واحدهای تولیدی و پروژه های اجرایی در شهرک های صنعتی سپید رود ،کوچیچال فومن ،نالکیاشر لنگرود ، لوشان و … بازدید کردند.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان با اشاره به رسالت شرکت شهرک های صنعتی در خصوص اجرای پروژه های زیرساختی عنوان کرد : از تکالیف اصلی ما اجرای زیرساختهای مناسب در شهرک هاست تا تمرکز صاحبان صنایع بر تولید باشد و به هیچ وجه ، معطلی و فرصت سوزی در فرایند تولید و اشتغال که ناشی از وجود نقص و کوتاهی در حوزه خدمات رسانی ها و اجرای تاسیسات زیرساختی باشد، پذیریفتنی نیست .

وی در ادامه افزود:توصیه من به معاونت های فنی و صنایع کوچک این است که با بررسی مسمتر ، مداوم و میدانی در شهرک ها ، تمام توان خود را در رفع مشکلات زیر ساختها بکارگرفته و با همت مضاعف و عارضه یابی ،به گونه ای عمل کنند که واحدهای صنعتی ما ، تبدیل به واحدهای فعال ،پویا ،صادرات محور و با اشتغال زایی پایدار باشند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.