ضرورت تکمیل هر چه سریعتر کلینیک تخصصی لاهیجان

به گزارش خزرنگار ؛ دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست، با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای طرح، گفت: این طرح در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیمانکار پروژه باید تمام عزم خود را برای اجرا و تکمیل این طرح به کار گیرد، چرا که کلینیک لاهیجان آخرین کلینیک تخصصی افتتاحنشده در گیلان است و نقش مهمی در ارائه خدمات به بیماران سرپایی در شرق استان دارد.
وی، با بیان اینکه تکمیل این پروژه مطالبه جدی مردم منطقه است، افزود: با بهرهبرداری از این کلینیک، بخش مهمی از مراجعات بیماران به مراکز درمانی رشت کاهش یافته و سطح دسترسی مردم شرق گیلان به خدمات تخصصی و فوق تخصصی افزایش خواهد یافت.
علیرضا مسچیان، فرماندار لاهیجان هم در این نشست با تأکید بر ضرورت تسریع در روند تکمیل کلینیک تخصصی این شهرستان گفت: این کلینیک یکی از طرحهای مهم حوزه سلامت شهرستان است و لازم است تمامی دستگاههای اجرایی با همکاری و هماهنگی کامل، موانع موجود را برطرف کرده و زمینه بهرهبرداری سریع این مرکز درمانی را فراهم کنند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0