افتتاح یک مدرسه خیّرساز در تالش
مدیر آموزش و پرورش تالش گفت: مدرسه زنده یاد فریدون مردکار با صرف 900 میلیون تومان اعتبار، در این شهرستان به بهره برداری رسید. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، سید مرتضی مختاری در این باره گفت: به همت خانواده مرحوم فرهنگی فریدون مردکار و همراهی موسسه خیریه نیک گامان جمشید تهران و مشارکت اداره کل
مدیر آموزش و پرورش تالش گفت: مدرسه زنده یاد فریدون مردکار با صرف 900 میلیون تومان اعتبار، در این شهرستان به بهره برداری رسید.
به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، سید مرتضی مختاری در این باره گفت: به همت خانواده مرحوم فرهنگی فریدون مردکار و همراهی موسسه خیریه نیک گامان جمشید تهران و مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان گیلان ، این مدرسه ی ابتدایی به بهره برداری رسید با صرف 900 میلیون تومان شروع به فعالیت کرده است.
وی افزود: این مدرسه دارای 3 کلاس درس است که در زمینی به مساحت 831 متر مربع و زیر بنای 76 متر مربع در روستای خواجه کری دهستان خطبه سرای تالش ساخته شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0