تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 ژوئن 2023 - 10:57
کد خبر : 27435

آمادگی کمیته امداد گیلان برای جمع‌آوری نذورات غیرنقدی مردم

آمادگی کمیته امداد گیلان برای جمع‌آوری نذورات غیرنقدی مردم

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی گیلان از آمادگی کمیته امداد این استان برای جمع‌آوری نذورات غیرنقدی شهروندان شامل گوسفند زنده و گوشت گرم خبر داد. به گزارش خزرنگار ؛ عباس اهرابی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: برای ترویج سنت حسنه قربانی و رساندن نذورات مردم مؤمن و نیکوکار گیلان به دست نیازمندان استان در

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی گیلان از آمادگی کمیته امداد این استان برای جمع‌آوری نذورات غیرنقدی شهروندان شامل گوسفند زنده و گوشت گرم خبر داد.

به گزارش خزرنگار ؛ عباس اهرابی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: برای ترویج سنت حسنه قربانی و رساندن نذورات مردم مؤمن و نیکوکار گیلان به دست نیازمندان استان در عید سعید قربان، پایگاه‌های کمیته امداد مستقر در محلات و مساجد نذورات غیرنقدی شهروندان شامل گوسفند زنده و گوشت گرم را جمع‌آوری می‌کند.
وی افزود: خیران و کارکنان کمیته امداد، گوشت قربانی را در بسته‌بندی‌های بهداشتی و با رعایت تکریم، درب خانه‌ی نیازمندانی که از قبل شناسایی شده‌اند تحویل خواهند داد.

مدیرکل کمیته امداد امام گیلان گفت: اضافه کرد: مردم نیکوکار گیلان همچنین می‌توانند با شماره‌گیری #۰۱۳*۸۸۷۷*، کمک‌های نقدی خود را برای خرید و ذبح گوسفند، از طریق تلفن همراه به نیازمندان و ایتام اهداء کنند و یا نذورات خود را به شماره کارت ۷۶۷۸-۹۹۹۵-۹۹۱۸-۶۰۳۷ نزد بانک ملی واریز کنند.

وی گفت: پس از دریافت نذورات نقدی، از وجوهات جمع‌آوری شده به نیابت از خیران، برای خرید گوسفند، ذبح و توزیع گوشت قربانی بین نیازمندان در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام می‌شود.

اهرابی با بیان اینکه ایتام و زنان سرپرست خانوار در اولویت دریافت نذورات قربانی قرار دارند، افزود: پارسال ۱۹ میلیارد تومان نذورات مردم استان در عید قربان جمع‌آوری شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.