بهره برداری از یک واحد تولیدی در شهرستان فومن

در نهمین روز از دهه فجر، فرماندار فومن با حضور در شهرک صنعتی کوچیچال، یک واحد تولیدی بسته بندی را افتتاح کرد. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، این شرکت بسته بندی چای، قند و شکر، حبوبات، برنج و ادویه جات با اعتبار حدود ۳ میلیارد تومان آغاز به کار کرده است و برای ۱۰ نفر
در نهمین روز از دهه فجر، فرماندار فومن با حضور در شهرک صنعتی کوچیچال، یک واحد تولیدی بسته بندی را افتتاح کرد.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، این شرکت بسته بندی چای، قند و شکر، حبوبات، برنج و ادویه جات با اعتبار حدود ۳ میلیارد تومان آغاز به کار کرده است و برای ۱۰ نفر فرصت شغلی فراهم می کند.
موسی فکور در مراسم افتتاح این واحد با اشاره به تلاش مسئولین در افزایش اشتغال و رونق تولید، اظهار کرد: یکی از اولویت های اصلی کشور در سال های اخیر با توجه به فشارهای اقتصادی تحمیلی از سوی دشمنان، توجه به بخش تولید است که مورد توجه و تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است.
فرماندار فومن با بیان این که کار تولیدی برابر با جهاد است، افزود: برطرف کردن موانع پیش روی سرمایه گذاران از الزامات است و اکنون با توجه به تعطیلی برخی کارخانجات شهرستان، باید تمام تلاش ها به سمت فعال سازی واحدهای تولیدی معطوف شود.
فکور با اشاره به این که حفظ شرکت های فعال و خارج کردن واحدهای راکد از وضعیت توقف در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: برنامه ریزی به منظور افزایش سطح تولید و اشتغالزایی باید با فراهم شدن فضا و تسهیل در فعالیت کارآفرینان همراه باشد.
وی از آماده سازی ۵۰ مجوز بی نام در استان برای واحدهای تولیدی خبر داد و افزود: اقدامات این چنینی در راستای تسهیل در فعالیت سرمایه گذاران بخش تولید و صنعت انجام می شود.
برچسب ها :فرمانداری فومن ، پایگاه خبری خزرنگار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0