تاریخ انتشار : دوشنبه 17 آوریل 2023 - 12:07
کد خبر : 26950

عملیات اجرایی افزایش ظرفیت پست رستم آباد آغاز شد

عملیات اجرایی افزایش ظرفیت پست رستم آباد آغاز شد

با هدف افزايش ظرفيت بارگيری ، اصلاح افت ولتاژ و جلوگیری از اعمال محدوديت، ظرفیت پست 132/20 کیلوولت رستم آباد در استان گیلان از 30 مگاولت آمپر به 80 مگاولت آمپر افزایش پیدا می کند. به گزارش خزرنگار ؛ بهمن داراب زاده در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: پروژه افزایش

با هدف افزايش ظرفيت بارگيری ، اصلاح افت ولتاژ و جلوگیری از اعمال محدوديت، ظرفیت پست 132/20 کیلوولت رستم آباد در استان گیلان از 30 مگاولت آمپر به 80 مگاولت آمپر افزایش پیدا می کند.

به گزارش خزرنگار ؛ بهمن داراب زاده در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: پروژه افزایش ظرفیت پست رستم آباد در راستای شناسایی، امکان‌سنجی و ارائه الگو به ‌منظور جابجایی تجهیزات در جهت بهره‌وری اقتصادی انجام می شود.

وی افزود: در اجرای این پروژه 2 دستگاه ترانسفورماتور 40 مگاولت آمپر، جایگزین 2 دستگاه ترانسفورماتور 15 مگاولت آمپر موجود در پست خواهد شد.

داراب زاده گفت: این پروژه با توانمندی و ظرفیت پیمانکاران بومی انجام خواهد شد و با اجرای پروژه، ظرفیت توان الکتریکی در این پست به میزان 166 درصد افزایش خواهد یافت.

گفتنی است برای این پروژه اعتباری در حدود 530 میلیارد ريال هزینه خواهد شد و پیش بینی می شود پروژه قبل از پیک بار سال جاری به بهره برداری برسد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.