بازدید مدیرکل بهزیستی گیلان از پروژه در حال ساخت “مرکز جامع ام اس” رشت

مدیرکل بهزیستی گیلان با همراهی رئیس بازرسی و نظارت برعملکرد بهزیستی استان از روند اجرای پروژه در حال ساخت “مرکز جامع ام اس” در رشت بازدید کرد. به گزارش خزرنگار ؛ عصر روز گذشته سیدمهدی خدمت بین دانا با همراهی محمد نوروزی رئیس بازرسی و نظارت برعملکرد بهزیستی استان از روند اجرای پروژه در حال
مدیرکل بهزیستی گیلان با همراهی رئیس بازرسی و نظارت برعملکرد بهزیستی استان از روند اجرای پروژه در حال ساخت “مرکز جامع ام اس” در رشت بازدید کرد.
به گزارش خزرنگار ؛ عصر روز گذشته سیدمهدی خدمت بین دانا با همراهی محمد نوروزی رئیس بازرسی و نظارت برعملکرد بهزیستی استان از روند اجرای پروژه در حال ساخت “مرکز جامع ام اس” در رشت بازدیدو از تلاش های دست اندرکاران و عاملان ساخت این پروژه تقدیر کرد.
وی با تاکید بر اینکه باید از تمام ظرفیت های موجود در جهت تسریع ساخت این ساختمان استفاده کرد ، اظهار داشت: به یقین با ساخت این مرکز ، خدمات بسیار ارزنده ای به این بیماران ارائه می شود و سازمان بهزیستی نیز در این راه از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد و حامیان و خیرین نیک اندیش هم مثل همیشه در کنار موسسات خیریه و مددجویان بهزیستی خواهند بود.
ام.اس یک بیماری عصبی فلج کننده مغز و نخاع است و در این بیماری سیستم ایمنی بدن به بافت عصبی حمله کرده و موجب اختلال در ارتباط بین مغز و دیگر مناطق بدن میشود.
علائم شایع بیماری ام. اس شامل تاری دید، احساس دوبینی ، گزگز و مورمور اندامها بهویژه موارد تحتانی و شروع از پا و ادامه یافتن آن به سمت بالا، سرگیجه و عدم تعادل است.
برچسب ها :اداره کل بهزیستی گیلان ، مرکز جامع ام اس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0