تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 اکتبر 2024 - 12:56
کد خبر : 30179

حل مسئله فیلترینگ در دستور کار دولت قرار دارد

حل مسئله فیلترینگ در دستور کار دولت قرار دارد

 در مورد حل مشکلات اینترنت توسط دولت با بیان اینکه نمی‌توانیم تغییرات را به یک‌باره ایجاد کنیم ، افزود: فرآیند بازنگری در فیلترینگ در حال پیگیری است. به گزارش خزرنگار ؛ در آخرین اظهار نظر از سوی دولتی‌ها در حوزه فیلترینگ فاطمه مهاجرانی در پاسخ به این سوال که چه زمانی مسئله فیلترینگ حل خواهد

 در مورد حل مشکلات اینترنت توسط دولت با بیان اینکه نمی‌توانیم تغییرات را به یک‌باره ایجاد کنیم ، افزود: فرآیند بازنگری در فیلترینگ در حال پیگیری است.

به گزارش خزرنگار ؛ در آخرین اظهار نظر از سوی دولتی‌ها در حوزه فیلترینگ فاطمه مهاجرانی در پاسخ به این سوال که چه زمانی مسئله فیلترینگ حل خواهد شد؟ گفت: این موضوع در دستور کار دولت قرار دارد و در حال پیگیری است.

سخنگوی دولت در پاسخ به این‌که چه موانعی بر سر راه وجود دارد، اظهار کرد: فرآیند در حال پیگیری است. باید توجه داشت نمی‌توانیم تغییرات یکباره در موضوعات ایجاد کنیم. فرآیندی دارد که در حال طی شدن است.

سخنگوی دولت چهاردهم در پاسخ به این سوال که آیا باید منتظر جلسه برگزاری کمیته فیلترینگ باشیم؟ گفت: دوستان در حال پیگیری فرآیند هستند؛ صبوری کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.