تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
کد خبر : 31895

میوه شب یلدا با قیمت تنظیم شده ، در راه بازار گیلان

میوه شب یلدا با قیمت تنظیم شده ، در راه بازار گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان خبر داد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و هماهنگی ستاد تنظیم بازار، هیچ نگرانی در تأمین مرغ، میوه شب یلدا و شب عید وجود ندارد و قیمت ها تنظیم بازاری است.

به گزارش خزرنگار ؛ صالح محمدی در جمع خبرنگاران با اشاره به نزدیک شدن به شب یلدا، ماه مبارک رمضان و روزهای پایانی سال، بر ضرورت ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط برای تأمین آرامش بازار تأکید کرد و افزود: در حوزه جهاد کشاورزی، پایداری تولید مرغ به‌عنوان یکی از اقلام مهم پروتئینی مردم، اولویت دارد و بر همین اساس، برنامه جوجه‌ریزی مورد نیاز استان به ستاد تنظیم بازار ارائه شده است.

وی ادامه داد: در آبان، بیش از ۱۴ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شد و در ماه آذر نیز تاکنون، این روند به‌صورت منظم در حال پیگیری است تا پایداری تولید در واحدهای مرغداری استان حفظ شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تأکید کرد: تأمین به‌موقع نهاده‌ها انجام می‌شود تا تولیدکنندگان هیچ‌گونه دغدغه‌ای نداشته باشند و خللی در روند جوجه‌ریزی به وجود نیاید.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأمین میوه شب یلدا و شب عید، گفت: در هماهنگی کامل با سازمان تعزیرات و دیگر دستگاه‌ها، برنامه‌ریزی برای فراوانی و تنظیم قیمت کالاهای اساسی و نظارت جدی بر بازار انجام شده است تا مردم کمترین نگرانی را در این ایام داشته باشند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.