×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

سرتیتر خبرها

true
    امروز  سه شنبه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۲  
true
false

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ترخیص دو تن دیگر از مجروحان حادثه لنگرود خبر داد و گفت: همچنان چهار تن از مصدومان این سانحه دلخراش در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

شمار ترخیصی‌های مجروحان لنگرود به ۴ تن رسید

محمدتقی آشوبی در گفتگو با خبرنگاران از ترخیص دو تن دیگر از مجروحان حادثه اندوه‌بار آتش‌سوزی لنگرود خبر داد و اظهار کرد: تاکنون چهار تن از این مصدومان نجات یافته مداوا و مرخص شده‌اند.

وی با اشاره به سوختگی بین ۱۰ تا ۶۰ درصدی مصدومان نجات‌یافته در سانحه اندوه‌بار لنگرود گفت: به سبب شدت جراحات سوختگی وارده چهار تن از مجروحان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه مجموعا ۱۷ نفر در سانحه حریق مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر لنگرود نجات یافته بودند، گفت: نجات یافتگان این سانحه به قید فوریت و با راه‌اندازی ۲۰ تخت فوق تخصصی و تخصصی به مرکز سوانح و سوختگی رشت منتقل شده و تحت درمان قرار گرفتند.

آشوبی همچنین از تلاش کادر درمان برای نجات جان این مصدومین خبر داد و افزود: کادر درمان در تلاش است تا بهبودی کامل این بیماران حاصل شود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد