تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۳
کد خبر : 12964

لذت حضور در پیاده راه فرهنگی رشت،با انگیزه تماشای جلوه های هنر

لذت حضور در پیاده راه فرهنگی رشت،با انگیزه تماشای جلوه های هنر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خزرنگار ، دکتر مسعود نصرتی در نشست با هنرمندان عرصه تئاتر رشت با اشاره به اجرای نخستین نمایش خیابانی در پیاده راه فرهنگی رشت، اظهار داشت: چهارشنبه ۲۷ تیر ماه شهر رشت به نخستین شهر دارای نمایش خیابانی بصورت دائم تبدیل می‌شود. وی گفت: برای اجرای این پروژه باید زیرساخت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خزرنگار ، دکتر مسعود نصرتی در نشست با هنرمندان عرصه تئاتر رشت با اشاره به اجرای نخستین نمایش خیابانی در پیاده راه فرهنگی رشت، اظهار داشت: چهارشنبه ۲۷ تیر ماه شهر رشت به نخستین شهر دارای نمایش خیابانی بصورت دائم تبدیل می‌شود.

وی گفت: برای اجرای این پروژه باید زیرساخت های لازم فراهم باشد و بهره گیری از ظرفیت هنرمندان برای ارائه خوب و مردم پسند می تواند در تحقق این هدف اثرگذار باشد.

وی طرح شب های روشن را سنگ بنای پروژه مذکور خواند وگفت:هدف از اجرای تئاتر خیابانی در هسته مرکزی شهر جلب توجه گردشگرانی است که رشت را به عنوان مقصد سفر انتخاب کرده اند.

نصرتی انتقال فرهنگ و خرده فرهنگ های بومی در پوشش هنر را از اهداف این طرح خواند و گفت:گردشگران سفیران فرهنگی به شمار می آیند.

نصرتی خاطر نشان کرد: هنرمندان نمایش که در این برنامه کارهای هنری اجرا می کنند نباید در سیستم بروکراسی اداری درگیر مطالبات خود باشند،لذا توجه به عمق هنر و دوری از تعلقات یک ضرورت است.

وی اظهار کرد: نمایش خیابانی به صورت دائم باید به برندی بزرگ برای شهر رشت و جذب و جلب گردشگر باشد و گردشگران با حضور خود در شهر اقتصاد رشت را پویا تر کنند.

نصرتی در پایان از هنرمندان خواست تا در اجراهای خود خلافیت و نوآوری را برای جذب و جلب گردشگران مورد توجه قرار دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.