تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۶
کد خبر : 14908

توضیح آبفار گیلان درباره علت گل آلود شدن آب در برخی روستاها

توضیح آبفار گیلان درباره علت گل آلود شدن آب در برخی روستاها

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در توضیح علت گل آلود شدن آب در برخی روستاهای غرب استان گفت: موضوع آلودگی نیست و آب این مناطق پس از بارندگی گل آلود شده است. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، مجبعلی رنج‌ور در پی انتشار اخبار آلوده بودن آب در روستاهای غرب گیلان اظهار داشت: ارتقای

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در توضیح علت گل آلود شدن آب در برخی روستاهای غرب استان گفت: موضوع آلودگی نیست و آب این مناطق پس از بارندگی گل آلود شده است.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، مجبعلی رنج‌ور در پی انتشار اخبار آلوده بودن آب در روستاهای غرب گیلان اظهار داشت: ارتقای کیفیت آب شرب روستاها یکی از اهداف مهم شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان است و اقدامات خوبی برای تحقق این امر صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در مسیر شبکه آب ممکن است شکستگی وجود داشته باشد و این مشکلات قابل حال است، افزود: گل‌آلود شدن آب شرب روستا بعد از بارندگی و یا سیل به صورت مقطعی است و همواره همکاران ما بلافاصله پس از بارندگی از این واقعه جلوگیری می کنند.

رنج‌ور با اشاره به اینکه موضوع آلودگی نیست و آب این مناطق پس از بارندگی گل آلود شده است،ادامه داد: از آنجاییکه برخی از پروژه‌های خدمات آب روستایی به صورت ثقلی و چشمه‌ای است، گل آلودشدن آب پس از بارندگی یا سیل مشاهده می‌شود که بلافاصله کارشناسان شهرستانها برای رفع این مشکل اعزام می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان، تصریح کرد: رانش زمین هم گاهی موجب گل آلود شدن آب شرب برخی از روستاها می‌شود.

وی با بیان اینکه نوشیدن آب سالم حق مردم روستاهای گیلان است، گفت: مراکز بهداشت روستاها همواره، سلامت آب را رصد می‌کنند و در صورت مشاهده هرگونه مشکل به اداره آب و فاضلاب آن روستا گزارش می‌دهند.

رنج ور خاطرنشان‌کرد: ما همواره برای ارائه خدمات آب به روستاییان در صدد هستیم، الزامات استاندارد رعایت شود و برای تحقق این امر پایش آب شرب روستاییان به طور مستمر در آزمایشگاهها در حال انجام است.
وی افزود: میزان استاندارد آب و هر کالای دیگر سقف ندارد اما هدف ما این است حتما حداقل استانداردها را در ارائه خدمات آب روستایی به روستاییان رعایت کنیم.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.