تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷ - ۹:۲۹
کد خبر : 16379

تصادف نیسان و وانت مزدا در آستارا یک کشته بر جا گذاشت

تصادف نیسان و وانت مزدا در آستارا یک کشته بر جا گذاشت

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آستارا گفت: برخورد خودروهای نیسان و وانت مزدا در محور آستارا-اردبیل، یک کشته و یک مصدوم برجا گذاشت. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، نظام عباسی درباره جزئیات این حادثه اظهار داشت: این حادثه غروب دیروز در منطقه صیادلر رخ داد و راننده نیسان در دم جان باخت و راننده وانت

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آستارا گفت: برخورد خودروهای نیسان و وانت مزدا در محور آستارا-اردبیل، یک کشته و یک مصدوم برجا گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، نظام عباسی درباره جزئیات این حادثه اظهار داشت: این حادثه غروب دیروز در منطقه صیادلر رخ داد و راننده نیسان در دم جان باخت و راننده وانت مزدا پس از انتقال به بیمارستان شهید بهشتی آستارا، به علت وخامت حال، به یکی از بیمارستان های رشت اعزام شد.
وی بیان کرد: در تصادف دیگری که شامگاه شنبه بین خودروی پراید و پژو پارس در بلوار جانبازان آستارا روی داد، یک نفر مصدوم و به بیمارستان شهید بهشتی آستارا منتقل شد.

عباسی با اشاره به بررسی علت این حوادث توسط عوامل پلیس راه و راهنمایی و رانندگی، از شهروندان و گردشگران خواست برای کمک به مصدومان تصادفات رانندگی، با شماره تلفن 115 فوریت های پزشکی تماس بگیرند.

21 نیروی انسانی با سه آمبولانس فعال و یک آمبولانس پشتیبان در سه پایگاه فوریت های پزشکی شهر آستارا، بخش لوندویل و دهستان حیران شهرستان آستارا خدمت می کنند.

شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی و لوندویل، در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.