سقوط ۲۰۶ به رودخانه حویق 2 کشته برجای گذاشت

بخشدار حویق تالش از کشته شدن دو نفر در این بخش بر اثر سقوط یک خودروی ۲۰۶ به رودخانه خبر داد. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، به دنبال بارش سیل آسای باران و ورزش باد شدید از ظهر دیروز در تالش و روستاهای اطراف این شهرستان، برخی جاده ها و مسیل های شهرستان مسدود و
بخشدار حویق تالش از کشته شدن دو نفر در این بخش بر اثر سقوط یک خودروی ۲۰۶ به رودخانه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، به دنبال بارش سیل آسای باران و ورزش باد شدید از ظهر دیروز در تالش و روستاهای اطراف این شهرستان، برخی جاده ها و مسیل های شهرستان مسدود و برخی رودخانه ها نیز طغیان کردند و متاسفانه امروز موجب سقوط یک دستگاه خودروی 206 به داخل رودخانه ای در حویق شد که جان دو نفر از سرنشینان خودرو را گرفت.
کاظم رزمی در این باره در گفتوگو با خبرنگار فارس در تالش اظهار کرد: ساعت ۴ بامداد امروز یک خودرو ۲۰۶ از روی پل رودخانه حویق سقوط کرد.
بخشدار حویق با اشاره به اینکه سرنشینان این خودرو ۶ نفر بودند گفت: سه نفر از سرنشینان توسط مردم و اورژانس نجات یافتند و دو نفر متأسفانه فوت کرده و یک نفر نیز مفقود است.
منبع: فارس
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0