تاریخ انتشار : سه‌شنبه 20 آبان 1399 - 11:24
کد خبر : 21354

واکسن کرونا بالاخره کشف شد

واکسن کرونا بالاخره کشف شد

سازمان جهانی بهداشت به گزارش‌ها درباره موفقیت شرکت «فایزر» در تولید واکسن کرونا واکنش نشان داد. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، سازمان جهانی بهداشت به گزارش‌ها درباره موفقیت شرکت «فایزر» در تولید واکسن موثر در مبارزه با کرونا واکنش نشان داد. یک مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه گفت این واکسن تا مارس ۲۰۲۱

سازمان جهانی بهداشت به گزارش‌ها درباره موفقیت شرکت «فایزر» در تولید واکسن کرونا واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، سازمان جهانی بهداشت به گزارش‌ها درباره موفقیت شرکت «فایزر» در تولید واکسن موثر در مبارزه با کرونا واکنش نشان داد.

یک مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه گفت این واکسن تا مارس ۲۰۲۱ وضعیت همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ را تغییر خواهد داد.

سازمان جهانی بهداشت، واکسن کرونای فایزر را تایید کرد

«بروس آیل‌وارد» نتایج اعلام‌شده از سوی شرکت فایزر را «بسیار مثبت» ارزیابی کرد و گفته استفاده از این واکسن برای درمان آسیب‌پذیرترین بیماران تا مارس ۲۰۲۱، می‌تواند در روند همه‌گیری این بیماری تغییرات «بنیادی» ایجاد کند.

شرکت داروسازی «فایزر» امروز دوشنبه اعلام کرده بود داده‌های اولیه از تزریق واکسن کرونا به داوطلبان، حاکی از ایمن بودن واکسن این شرکت است.

این شرکت پیش از این در ماه مهر اعلام کرده بود درخواست جواز برای تولید واکسن کرونا که در همکاری با شرکت آلمانی «بیون تک» در آخرین مراحل آزمایشی قرار دارد، اواخر ماه نوامبر به نهادهای مسئول نظارت بر کیفیت دارو در آمریکا تسلیم خواهد شد.

فایزر می‌گوید، بررسی اولیه داده‌های مربوط به واکسن این شرکت نشان می‌دهد تزریق این واکسن در ۹۰ درصد موارد باعث ایجاد مصونیت در برابر کرونا شده است. مطابق ادعای این شرکت آمریکایی، در آخرین مرحله آزمایش بالینی، تزریق این واکسن به ۹۴ بیمار داوطلب به ایجاد هیچ عارضه جدی در آنها منجر نشده است.

این شرکت اعلام کرده تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی بیش از یک میلیارد دوز از این واکسن را در سراسر جهان عرضه خواهد کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.