تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 خرداد 1400 - 13:50
کد خبر : 21923

نیازمند فرهنگ سازی برای رونق حمل و نقل ریلی هستیم

نیازمند فرهنگ سازی برای رونق حمل و نقل ریلی هستیم

فرماندار رشت در بازدید از خطوط و ایستگاه راه آهن رشت ‌-‌ قزوین، گفت: بایستی با فرهنگ سازی در بین مردم به توسعه هر چه بیشتر حمل و نقل ریلی کمک کرده تا شاهد پویایی این صنعت و شکوفایی اقتصادی در سطح استان باشیم. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، علی فتح اللهی فرماندار شهرستان رشت

فرماندار رشت در بازدید از خطوط و ایستگاه راه آهن رشت ‌-‌ قزوین، گفت: بایستی با فرهنگ سازی در بین مردم به توسعه هر چه بیشتر حمل و نقل ریلی کمک کرده تا شاهد پویایی این صنعت و شکوفایی اقتصادی در سطح استان باشیم.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، علی فتح اللهی فرماندار شهرستان رشت امروز به اتفاق سیدمحمد احمدی شهردار رشت و غلامحسین ولدی مدیرکل راه‌آهن شمال ۲ از ایستگاه و خطوط راه آهن رشت_قزوین بازدید‌ کردند.

فرماندار رشت ضمن بازدید از خطوط راه آهن رشت_قزوین‌، ظرفیت های ایستگاه راه آهن رشت را مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد: ‌مزیت‌های راه آهن در بحث حمل و نقل ایمن و کم خطر و همچنین راحت بر کسی پوشیده نیست.

وی ادامه داد: بایستی با فرهنگ سازی در بین مردم به توسعه هر چه بیشتر حمل و نقل ریلی کمک کرده تا شاهد پویایی این صنعت و شکوفایی اقتصادی در سطح استان باشیم.

فتح اللهی با اشاره به برخی از مشکلات ایستگاه راه آهن رشت، اظهار داشت: مشکلات مربوط به ایستگاه راه آهن رشت طی نشستی با حضور مسئولان ذیربط، بررسی و پیگیری خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.