تاریخ انتشار : جمعه 30 مهر 1400 - 23:56
کد خبر : 25805

تحصیل 17 درصد دانش آموزان گیلانی در مدارس غیر دولتی

تحصیل 17 درصد دانش آموزان گیلانی در مدارس غیر دولتی

نماینده مردم شهرستان ‌های رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه ۱۷ درصد دانش آموزان گیلان در مدارس غیردولتی هستند، گفت: این شاخص بسیار مهمی در آموزش و پرورش بوده و نشان از علاقه مردم استان به بحث آموزش و پرورش است. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، جبار کوچکی نژاد در جلسه شورای معاونان،

نماینده مردم شهرستان ‌های رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه ۱۷ درصد دانش آموزان گیلان در مدارس غیردولتی هستند، گفت: این شاخص بسیار مهمی در آموزش و پرورش بوده و نشان از علاقه مردم استان به بحث آموزش و پرورش است.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، جبار کوچکی نژاد در جلسه شورای معاونان، مدیران و رؤسای آموزش و پرورش استان گیلان با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجتمع فرهنگی دهکده ساحلی انزلی، میانگین شاخص کشوری حضور دانش‌آموزان در مدارس غیردولتی را ۱۱ درصد اعلام کرد و گفت: اقتصاد آموزش و پرورش و تلاش برای افزایش اعتبارات و درآمدهای آن ضروری است.

وی اختصاص یک درصد از درآمد شرکتها و بانک ها به آموزش و پرورش را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: به علت عدم وجود هماهنگی ها اعتبارات این بخش توسط دولت به بودجه عمومی برگردانده شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با ابراز نگرانی از روند طولانی شدن اجرای طرح رتبه‌بندی افزود: امسال ۲۰ هزار میلیارد تومان از محل فروش اموال برای آموزش و پرورش پیش بینی شده است که در مورد تحقق آن تردید دارم.

کوچکی نژاد خاطرنشان کرد: در بحث اقتصاد آموزش و پرورش باید هنرستان ‌ها را به صنعت وصل کنیم تا هنرستان ‌ها از این وضعیت اسفناک خارج شوند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.