تاریخ انتشار : دوشنبه 20 دسامبر 2021 - 17:38
کد خبر : 24507

پیشرفت فیزیکی سوله‌ها و ابنیه پروژه زباله‌ سوز رشت 68 درصد است

پیشرفت فیزیکی سوله‌ها و ابنیه پروژه زباله‌ سوز رشت 68 درصد است

شهردار رشت پیشرفت فیزیکی سوله‌ها و ابنیه پروژه زباله‌ سوز را ۶۸ درصد اعلام کرد و گفت: شورای اسلامی شهر بر اجرای هر چه سریعتر پروژه زباله سوز و سایر پروژه‌های پسماند تاکید دارد و شهرداری هم این امر را با جدیت پیگیری می‌کند. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، سید امیر حسین علوی شهردار رشت

شهردار رشت پیشرفت فیزیکی سوله‌ها و ابنیه پروژه زباله‌ سوز را ۶۸ درصد اعلام کرد و گفت: شورای اسلامی شهر بر اجرای هر چه سریعتر پروژه زباله سوز و سایر پروژه‌های پسماند تاکید دارد و شهرداری هم این امر را با جدیت پیگیری می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، سید امیر حسین علوی شهردار رشت در جلسه ای که با حضور رئیس شورای اسلامی شهر رشت ، معاونین و مدیران شهرداری همچنین سرمایه‌ گذار پروژه زباله‌سوز برگزار شد، اظهار داشت: شهرداری علاوه بر اجرایی شدن پروژه زباله‌ سوز، پیگیر عملیاتی شدن مابقی فضاهای ساختمانی این پروژه هم می باشد تا از این مدخل بتواند برای آن ردیفهای اعتباری جدیدی جذب نماید.

شهردار رشت با بیان اینکه تاکنون پیگیریهای زیادی در سطوح ملی برای جذب اعتبارات پروژه‌های پسماند توسط دستگاههای زیر مجموعه شهرداری انجام شده است، تصریح کرد: از آنجا که منابع و اعتبارات این پروژه‌ها ملی است، طبیعتا روند تخصیص آن طولانی شده است اما شهرداری برای جبران این عقب ماندگیها در تلاش است.

علوی تصریح کرد: شهرداری قصد دارد برای پروژه‌ زباله‌سوز ضمن گسترش دایره رایزنی های خود از ظرفیت سایر دستگاهها نظیر سازمان همیاری شهرداریهای کشور هم استفاده نماید زیرا تنها در این صورت است که سرعت اجرای پروژه زباله‌ سوز اعم از پوشش سقف و جداره و امثال آن افزایش پیدا می‌کند.

وی پیشرفت فیزیکی سوله‌ها و ابنیه پروژه زباله‌ سوز را ۶۸ درصد اعلام کرد و ابراز داشت: شورای اسلامی شهر رشت، بر روی اجرای هر چه سریعتر پروژه زباله سوز و سایر پروژه‌های پسماند تاکید دارد و شهرداری هم این امر را به جد پیگیری می‌کند.

سرمایه‌ گذار پروژه نیز در این جلسه تهیه آهن‌ آلات و عدم ثبات بازار مصالح را از جمله مشکلات اجرای این پروژه عنوان کرد و گفت: طولانی شدن این پروژه تاکنون چالشهای زیادی را هم برای شهرداری و هم برای شرکت سرمایه‌ گذار به وجود آورده که باید از استمرار آن جلوگیری به عمل آید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.