تاریخ انتشار : شنبه 13 آذر 1400 - 18:44
کد خبر : 25749

تداوم روند پایدار سازی شبكه های توزیع برق لاهیجان با اعتباری قریب به 7 میلیارد ریال

تداوم روند پایدار سازی شبكه های توزیع برق لاهیجان با اعتباری قریب به 7 میلیارد ریال

قائم مقام اجرائی در امور شهرستان های شرکت توزیع نیروی برق گیلان از احداث 3730 متر شبکه با کابل خودنگهدار در شهرستان لاهیجان با اعتباری قریب به 7 میلیارد ریال خبر داد. به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، سید محمد علی میری نرگسی گفت: تامین برق پایدار و مطمئن برای تمامی مشترکین ، اصلی ترین اولویت

قائم مقام اجرائی در امور شهرستان های شرکت توزیع نیروی برق گیلان از احداث 3730 متر شبکه با کابل خودنگهدار در شهرستان لاهیجان با اعتباری قریب به 7 میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری خزرنگار، سید محمد علی میری نرگسی گفت: تامین برق پایدار و مطمئن برای تمامی مشترکین ، اصلی ترین اولویت شرکت می باشد ودر همین راستا نیز جهت افزایش پایداری شبکه های برق از ابتدای سال گذشته طرح بزرگ جایگزینی شبکه های فرسوده با کابل خودنگهدار در سطح استان آغاز شد و با اتمام موفقیت آمیز فاز اول این طرح، فاز دوم آن با جدیت شروع و در حال اجرا می باشد.

میری نرگسی خاطرنشان کرد: پروژه اصلاح و جایگزینی 3730 متر شبکه سیمی با کابل خودنگهدار در شهرستان لاهیجان، با اعتباری قریب به 7 میلیارد ریال و با تلاش 7 اکیپ اجرایی مورد بهره برداری قرار گرفت.

قائم مقام اجرائی شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان افزود: در سال گذشته قریب به 57کیلومتر شبکه باکابل خودنگهدار در مناطق شهری و روستایی شهرستان لاهیجان با اعتباری معادل 76 میلیارد ریال احداث شد و از ابتدای سال 1400 نیز تا کنون بیش از 24000 متر دیگر از شبکه های فرسوده با کابل خودنگهدار با اعتباری قریب به 36 میلیارد ریال جایگزین شده است.

وی تاکید کرد: بمنظور ارتقاء سطح خدمت رسانی و افزایش پایداری شبکه های توزیع برق به ویژه در بحران های جوی احتمالی، در استان گیلان طرح جهادی تبدیل شبکه های فرسوده به کابل خودنگهدار با سرعت و جدیت در دست اقدام و پیگیری است .

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.