افتتاح35 پروژه گردشگری در فجر 1400

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: ۳۵ پروژه گردشگری در دهه فجر افتتاح می شود که برای ۷۰۰ نفر ایجاد اشتغال خواهد کرد. به گزارش خزرنگار، ولی جهانی در تشریح این خبر اظهار داشت: این تعداد پروژه گردشگری با برآورد حجم سرمایه گذاری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان و اختصاص تسهیلات
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: ۳۵ پروژه گردشگری در دهه فجر افتتاح می شود که برای ۷۰۰ نفر ایجاد اشتغال خواهد کرد.
به گزارش خزرنگار، ولی جهانی در تشریح این خبر اظهار داشت: این تعداد پروژه گردشگری با برآورد حجم سرمایه گذاری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان و اختصاص تسهیلات بانکی ۲۰ میلیارد تومان در دهه مبارک فجر بهره برداری می شود.
وی افزود: با بهره برداری از پروژه های یادشده تعداد ۱۵۰ اتاق و حدود ۵۰۰ تخت به ظرفیت اقامتی استان افزوده می شود و اشتغال مستقیم حدود ۲۰۰ نفر و غیر مستقیم ۵۰۰ نفر را به همراه دارد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت:با حمایت تسهیلاتی بخصوص اختصاص تسهیلات بانکی ارزان قیمت طرح های بسیار مناسبی که اشتغال پایداری نیز بهمراه خواهد داشت در شش ماهه پیش رو به بهره برداری می رسد
جهانی ادامه داد:بی شک ظرفیت بی بدیل استان در سه حوزه ی میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی بر کسی پوشیده نیست و این پتانسیل می تواند گره گشا مسائل استان اعم از اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0