تاریخ انتشار : جمعه 28 آوریل 2023 - 10:58
کد خبر : 27148

تخلیه و بارگیری در مجتمع بندری انزلی ۵۲ درصد افزایش یافت

تخلیه و بارگیری در مجتمع بندری انزلی ۵۲ درصد افزایش یافت

معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی گیلان از رشد ۵۲ درصدی میزان تخلیه و بارگیری کالا نسبت به مدت مشابه سال قبل در مجتمع بندری انزلی خبر داد و افزود: در فرودین ماه امسال ۱۵۸ هزار و ۱۸۳ تن کالای نفتی و غیر نفتی در این مجتمع بندری تخلیه و بارگیری

معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی گیلان از رشد ۵۲ درصدی میزان تخلیه و بارگیری کالا نسبت به مدت مشابه سال قبل در مجتمع بندری انزلی خبر داد و افزود: در فرودین ماه امسال ۱۵۸ هزار و ۱۸۳ تن کالای نفتی و غیر نفتی در این مجتمع بندری تخلیه و بارگیری شده‌ است.

به گزارش خزرنگار ، مجتبی نظری در گفتگو با خبرنگاران، اظهار کرد: در فروردین ماه امسال با ورود ۵۲ فروند کشتی به مجتمع بندری انزلی، شاهد رشد ۵۳ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در این شاخص بودیم.

وی افزود: صادرات کالا نیز با رشد ۵ درصدی روبرو بود و طی یک‌ ماه قبل ۲۴ هزار و ۳۵۵ تن انواع کالای نفتی و غیر نفتی از بندرانزلی به کشورهای حاشیه دریای خزر صادر شد.

معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به رشد ترانزیت کالا در مجتمع بندری انزلی، خاطرنشان کرد: در یک ماهه نخست سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشدی ۱۸۶ درصدی را داشتیم و  ۶ هزار ۱۵۶ تن کالا به کشورهای همسایه ترانزیت شد.

نظری با اشاره به به رشد ۱۳۴ درصدی میزان تخلیه و بارگیری کانتینر در فروردین امسال، تصریح کرد: طی ماه گذشته ۷۸۳ TEU در مجتمع بندری انزلی تخلیه و بارگیری شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.