تاریخ انتشار : یکشنبه 17 سپتامبر 2023 - 15:02
کد خبر : 28064

خرید تضمینی برگ سبز چای از ۱۳۱ هزار تن فراتر رفت

خرید تضمینی برگ سبز چای از ۱۳۱ هزار تن فراتر رفت

مدیر اجرایی سندیکای چای گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت ۱۳۱ هزار و ۶۰۰ تن چای از چایکاران خریداری شده است. به گزارش خزرنگار ؛ صادق حسنی در تشریح این خبر اظهار کرد: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۱۳۱ هزار و ۶۰۰ تن برگ سبز چای با ارزش بیش از یک هزار

مدیر اجرایی سندیکای چای گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت ۱۳۱ هزار و ۶۰۰ تن چای از چایکاران خریداری شده است.

به گزارش خزرنگار ؛ صادق حسنی در تشریح این خبر اظهار کرد: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۱۳۱ هزار و ۶۰۰ تن برگ سبز چای با ارزش بیش از یک هزار و ۶۶۰ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است.

وی با بیان اینکه ۴۵ درصد برگ سبز خریداری شده درجه یک و ۵۵ درصد درجه ۲ است ؛ گفت: از تاخیر در برداشت چین چهارم برگ سبز چای خبر داد و گفت: با توجه به شرایط جوی و استمرار بارش تا روز چهارشنبه، چین چهارم از هفته آینده آغاز می‌شود.

مدیر اجرایی سندیکای چای افزود: ۵۲ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده و مابقی مربوط به قدرالسهم کارخانجات و دولت است که با افزایش تقاضا در فصل سرما و بهبود بازار چای، مابقی هم به حساب چایکاران واریز می‌شود.

او درباره آخرین وضعیت واردات چای افزود: بنابر آمار در پنج ماهه امسال ۱۴ هزار تن چای وارد شده که طبق پیش بینی وزارت جهاد قرار است تا پایان سال ۲۰ هزار تن دیگر وارد شود.

حسنی قیمت هر کیلو چای برای مصرف کننده را ۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با شروع سرما تقاضا برای خرید چای در بازار افزایش می‌یابد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.