×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

سرتیتر خبرها

true
    امروز  پنج شنبه - ۲۹ شهریور - ۱۴۰۳  
true
false

استاندار گیلان خبر داد: ۲۰ محصول (معادل ۴۰ درصد) از ۵۰ محصولی که در استان تولید می شود، در رتبه‌های اول تا پنجم کشور قرار دارد.

به گزارش خزرنگار ؛  اسدالله عباسی شامگاه شنبه در جلسه شورای ملی طرح توسعه زنجیره ارزش راهبردی که به صورت ارتباط تصویری با احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: برخی از این محصولات همانند چای، کیوی، مرغ، فندق و ماهیان خاویاری در رتبه نخست کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه باید تلاش بیشتری کنیم تا سایر محصولات استان گیلان نیز جزو رتبه های برتر کشور قرار گیرد، افزود: در این راستا باید بر اساس دانش پایه حرکت کنیم تا در میزان تولید و کیفیت محصولات، تغییراتی ایجاد شود.

استاندار گیلان ادامه داد: بر این اساس باید از اساتید و نخبگان در این امر بیش از پیش بهره ببریم که به عنوان مثال در تولید کیوی تحقیقات خوبی انجام شده و امروز کشاورزانی که این محصول را تولید می کنند، از وضعیت تولید و درآمد آن رضایت دارند.

عباسی اضافه کرد: البته باید شرایطی فراهم شود که جهش تولید را در محصولات خود شاهد باشیم و در این بخش باید هدفگذاری مناسبی داشته باشیم تا به افزایش مناسبی در بخش تولیدات خود دست یابیم و شاهد توسعه سایر فعالیت ها به خصوص در حوزه گردشگری باشیم.

وی به لزوم معرفی بهتر و بیشتر تولیدات گیلان نیز اشاره و بیان کرد: در بخش زنجیره ارزش، باید تولیدات ما به خوبی برندسازی تا محصولات بیش از پیش در کشور شناخته شوند زیرا کیفیت اکثر محصولات این استان بسیار مناسب است.

استاندار گیلان به سرمایه‌گذاری مناسب در سایر بخش ها نیز اشاره کرد و افزود: علاوه بر تلاش بر افزایش تولیدات کشاورزی، باید در بخش های نساجی، اقتصاد دریامحور و صنایع دستی نیز فعالیت بیشتری داشته باشیم و در این راستا مهارت آموزی را جدی بگیریم.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true