×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

سرتیتر خبرها

true
    امروز  سه شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
false

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه هم اکنون زمینی برای واگذاری به سرمایه گذار داخلی و خارجی در منطقه نداریم، گفت: طبق تدابیر انجام شده امسال ۲۰ واحد صنعتی غیرفعال در این محدوده شناسایی و با تعاملات انجام شده به سرمایه گذار جدید واگذار و دوباره احیاء شده‌اند.

به گزارش خزرنگار ؛ محمدسجاد سیاهکارزاده در نشست با رسانه‌های استان اظهار کرد: این منطقه در حوزه توسعه تجارت به نمایندگی از کل مناطق آزاد کشور تفاهمنامه‌ای با اتحادیه فناوری‌ها و لجستیک روسیه امضا کرد که بر این مبنا اتحادیه کریدورهای شمال – جنوب متشکل از کشورهای روسیه، قزاقستان، آذربایجان و هند شکل می گیرد و از جمهوری اسلامی ایران منطقه آزاد انزلی در این اتحادیه حضور دارد.

وی تصریح کرد: منطقه آزاد انزلی وظیفه بازاریابی را برعهده گرفته است تا بتواند شرایط را برای ترانزیت کالاهای مورد نیاز کشور از بنادرانزلی و کاسپین فراهم کند.

وی گفت: در این میان برای توسعه تجارت نیازمند توسعه و تقویت فعالیت‌های نرم افزاری و زیرساخت های سخت افزاری هستیم که با بهره برداری از راه آهن رشت – کاسپین این امر بزودی محقق خواهد شد.

سیاهکارزاده تصریح کرد: برای نخستین بار در کشور در بندرکاسپین از ریل قاشقی استفاده شده که این امر با حمایت سرمایه گذاران منطقه آزاد انجام گرفت و با اتمام این پروژه، هشت کیلومتر مسیر ریلی دیگر هم در این بندر بین اسکله ها و انبارها اجرا و کامل می شود.

سیاهکارزاده درخصوص افزایش محدوده منطقه آزاد انزلی با اشاره به مخالفت‌های صورت گرفته در این رابطه افزود: هم اینک منطقه آزاد مازندران با سه لکه (محدوده) مجزا با همراهی همه ارکان تصمیم‌ساز آن استان تصویب شد، اگر در منطقه آزاد انزلی با همه ضرورت های منطقی، علمی و تخصصی که در این منطقه وجود دارد این الحاقات تاکنون محقق نشده دلیل آن اختلاف نظرهای درون استانی است.

مدیرعامل منطقه آزاد انزلی تصریح کرد: فارغ از مسائل حاشیه ای، بنادر نسل سوم باید فضایی برای توسعه داشته باشند چنانکه اکنون بندر امیر آباد به علت برخورداری از هزار و ۹۰۰ هکتار پس کرانه بین بنادر شمالی، ۵۷ درصد سهم تجارت را به خود اختصاص داده است درحالی که منطقه آزاد انزلی با پنج روستای محدوده تنها ۲ هزار ۵۰ هکتار وسعت دارد وجایی برای توسعه ندارد.

وی عنوان کرد: این منطقه برای توسعه بیشتر و جذب سرمایه گذار به حمایت همه مسئولان استانی نیازمند است.

این مسئول تصریح کرد: اینجاست که باید بین المللی اندیشید و محلی عمل کرد؛ اگر این توسعه ایجاد شود نفع آن برای همه خواهد بود و ما برای اوج گرفتن به الزاماتی نیاز داریم این موارد در منطقه آزاد انزلی کامل نیست.

سیاهکار زاده اضافه کرد: امروزه در دنیاپنج هزار و ۸۰۰ منطقه آزاد وجود دارد که با نگاهی به اساسنامه آنها می توان گفت مناطق آزاد خاستگاه و نقطه تلاقی اقتصاد ملی با بین المللی است که در سیاست های بالادستی این موارد درج شده از اینرو یکی از سیاست هایی که دنبال می کنیم توسعه صادرات، واردات کالا، خدمات اساسی، جذب سرمایه گذار خارجی و تسهیل و توسعه تولید در راستای اقتصاد بین الملل است.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد